top of page
Loes SRV.jpeg

Loes als spreker

Een inspirerend verhaal op jouw (bedrijfs)event?

Het leven van een sociaal onderneemster gaat niet over rozen. Het is kei-harT werken. Maar als de drive en de wil door je bloed gieren om een onderneming zoals De Blauwe Tomaat op te zetten, dan maak je het tot een succes. Wil je een inspirerend verhaal over sociaal ondernemerschap en wat daar allemaal bij komt kijken? Boek Loes dan voor je event!

"Loes haar verhaal is er eentje van doorzetten en van betekenis"

"Wat zou er gebeuren als je bij alles wat je in je bedrijf doet je ‘hogere’ doel voorop zet? Hoe ga je dan om met geld verdienen? Hoe stuur je dan je team aan en wat betekent dit voor je samenwerkingspartners? Als Loes vooraf alles had geweten, was ze er vast nooit aan begonnen. Het verhaal van een onderneemster gaan niet over rozen. Het is een verhaal van vallen en niet opgeven. Daar waar normale mensen stoppen gaat Loes door. De Blauwe Tomaat is begonnen als inzending een prijsvraag. Loes heeft niet gewonnen, maar dat was geen reden om dan maar te stoppen. Iedere ondernemer kan je vertellen dat het niet niks is om een bedrijf op te bouwen. Loes haar verhaal is er eentje van doorzetten en van betekenis."

Stefan Wobben - ondernemer & auteur 'Handboek betekenisvol ondernemen'

"Loes laat zich niet gek maken, heeft haar doel helder en brengt De Blauwe Tomaat zienderogen steeds weer vooruit."


"Waanzinnig om het ondernemersverhaal van Loes te kunnen volgen. Een van de meest inspirerende dingen vind ik dat ze, ongeacht de omstandigheden, steeds weer een stap zet. Dit lijkt schijnbaar eenvoudig voor haar, terwijl het een onmogelijke taak voor een ander kan lijken. Ze laat zich niet gek maken, heeft haar doel helder en brengt De Blauwe Tomaat zienderogen steeds weer vooruit. En te gek om te zien dat ze dat allang niet meer alleen doet, dat er zoveel vrijwilligers, klanten, partners en ondernemers zijn die dit ondersteunen!"

Esther Teunissen - organisatiecoach

bottom of page